This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Det är många av oss svenskar som älskar att resa utomlands. Faktisk reser mer än varannan svensk utomlands regelbundet, ofta en gång om året. Men det är inte alltid så lätt att välja resmål, och det är inte precis någon brist på resebyråer som vill ha oss med på olika charterresor och liknande. Framförallt kan det vara besvärlig att välja et passande resmål, om man skall resa med familjen, eller i en annan större grupp. Ofta har de olika individerna olika önskemål om resans mål och kanske framförallt semesterdagarnas innehåll.

All Inclusive Charter har allt för barnen

Om man är en barnfamilj som skall resa tillsammans. Och om man tycker att barnens upplevelse är av högsta prioritet, ja då är charter med All Inclusive paket ett bra alternativ. Exempelvis på kanarieöarna finns det massor av hotell som erbjuder en barnvänlig miljö med massor av lek och bad. Buffématen på dessa restauranger är ofta barnvänlig och det är praktiskt att slippa tänka på att hitta restauranger osv. För vuxna ger det möjlighet till sol och avkoppling – dock kan det vara en smula tråkigt, utan de större smakupplevelser eller oväntade inslag. Kom hur som helst ihåg att inte ha strumpor i dina sandaler, eller att applådera pilotens landning, om du vill chartra med stil.

Tanzania & Zanzibar erbjuder något till envar

En del resenärer önskar avkoppling, sol och bad som det viktigaste på resan. Andra vill ha upplevelser, och man önskar att ha något spännande att berätta om när man kommer hem. Man vill gärna få minnen för livet, när man smakade någon ny fantastisk mat, eller såg något ovanligt och exotiskt för oss svenskar. Om man står i det dilemmat, och inte önskar att välja bort något, kan en paketresa till Tanzania & Zanzibar rekommenderas. Exempelvis researrangören Afrikasafari erbjuder resor därtill där man båda upplever safari i Tanzania, men samtidigt också solsemester på vackra Zanzibar. Du kan läsa mer om dessa här (https://www.afrikasafari.se/tanzania/resor.htm). Det kostar såklart lite mer än en charter till Gran Canaria, men dock infriar du flera önskemål och kan kanske välja att åka på en årlig resa istället för två. Och du kan garanterat tala om minnen och upplevelser efteråt, om hur du rest med stil!