Hur du livar upp ett rum

Har du rum där hemma i ditt hus eller i din lägenhet som känns ganska tråkiga? Men du vill samtidigt inte ställa in en massa prylar där eftersom att det då bara känns stökigt och plottrigt? Då har vi två inredningstips som du kan ta tillvara på för att liva upp rummet. Det ena rör en produkt som hängas på väggen eller ställas på ett bord. Det andra rör en produkt som kan ställas på golvet, i fönstret, på ett bord eller hänga i taket. Om du gissar på att inredningstipsen gäller posters och växter av något slag så gissade du helt rätt.

Posters

En eller två posters kan liva upp ett helt rum mer än man tror. Det bästa är att det är så enkelt att byta ut posters. På postern kan det vara ett motiv som du tycker om, en bild av en känsla, ett visst mönster, eller något helt annat. Vanligtvis får rummet mer liv om det är färg på postern, men en svartvit fungerar också. Det får du själv känna efter och se vad som passar bäst. Ett tips är att sätta in postern i en ram så blir det ännu snyggare.

Växter

En blomma, ett klängväxt eller något annat grönt kan göra otroligt mycket för ett rum. Genom att få in en eller flera växter i ett rum känns det genast mer levande. Och om du inte är bra på att hålla växter vid liv så är det faktiskt okej att köpa plastväxter. Se bara till så att plastväxterna ser äkta ut.