Designa lagtröjor

Att vara unik är något som vi alla vill, eller åtminstone de flesta av oss. Man vill vara en del av mängden samtidigt som man vill sticka ut på en lagom nivå. Likaså brukar det vara om man är en del av ett lag - då vill hela laget sticka ut ur mängden lite mer än vad de andra gör. Det är ju då lättare att bli igenkänd och ihågkommen, och kanske att man då får mer uppmärksamhet av sponsorer, publiken, medier och så vidare.

Image

Ett sätt att stå ut lite extra i mängden är att designa egna lagtröjor. Då kommer det inte finnas något annat lag som har liknande lagtröjor som ni har. Ni i laget behöver alltså inte skicka in tröjor till en fabrik för att designa lagtröjor. Utan ni kan göra helt egna.

DIY

Do It Yourself passar verkligen in på att göra egna lagtröjor. Med hjälp av transferpapper från till exempel Folier, en skrivare och ett strykjärn kan ni i laget skapa helt egna lagtröjor. Egentligen är det inte mycket svårare än så. Men om ni känner er osäkra kan ni alltid titta på YouTube-videos som visar hur man ska göra eller fråga någon som ni vet har den erfarenheten. 

Genom att designa egna lagtröjor kan ni dessutom designa några extra som ni kan tävla ut till era fans på något sätt. Det blir billigare att göra egna tröjor, och så blir det betydligt mer personligt. Kanske kan ni tävla ut era egendesignade lagtröjor på lagets sociala medier eller liknande. Det kan vara roligt både för er i laget och för era fans.

Image