This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Tro inte att du behöver spendera stora summor på nya möbler eller omfattande renoveringar för att skapa ett mysigt boende. Det finns många smarta små lösningar som inte kostar skjortan. Ett av de bästa sättet att skapa ett modernare och trendigare hem är att ha rätt ljussättning. Läs vidare för några tips om hur du skapar ett mysigt, smart och hållbart ljus hemma.

För dig som behöver snabb finansiering till lampor

Har du det svårt ekonomiskt och inte har möjlighet att få loss kapital för att köpa nedanstående smarta lösningar? Det finns lösningar för detta. Med ett Smslån med utbetalning dygnet runt kan du redan samma dag få ett lån på ditt konto avsett för konsumtion. Ett bra tips för dig som kanske inte har fått din löneutbetalning på kontot än.

Rörelsessorer

Det första tipset är att köpa lampor som styrs med rörelsesensorer – vilket också minskar elbehovet och leder till lägre räkningar i slutet på månaden. En badrumslampa exempelvis – den behöver bara vara påslagen när någon är där.

Genom att ha en rörelsesensor kan den slås på automatiskt när någon kommer in i badrummet. Detta är också mer hygieniskt – du slipper trycka på knappen på väggen med smutsiga fingrar fulla av bakterier och annat smuts.

Lampa för morgon och kväll

Det andra tipset är att införskaffa lampor som kan dimmas. Tex för barn som lägger sig och sova är mörkret ofta något läskigt. De gillar inte det faktum att de inte kan se någonting – ofta vill de att mamma eller pappa ska sitta med dem tills de somnat. Genom att ha en dimmad lampa med timer i barnens sovrum kan de somna i lätt dimmat ljus som sedan automatiskt slås av efter en tid.

Detsamma gäller på morgonen för trötta barn som har svårt att kliva upp ur sängen. Med en smart lampa som automatiskt slås på långsamt kommer barnen ha lättare att kommer iväg till skolan. Tidsbesparande för dig som förälder!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here