This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Har du hört talas om så kallade massagepistoler? De kallas även massage gun ibland och det är ett slags verktyg som gör att du kan ge dig själv en djupgående massage, hemma i din bostad. Annars för att få den typ av massage så måste man boka tid hos en massör. Men äger man en sådan här, så är det lätt att fixa på egen hand, eller låta ens partner göra det åt en. Massage i sig är ju mycket bra för att kroppen ska kunna slappna av, samt återhämta sig på ett bra sätt. Det som är så bra med en massagepistol är att den vibrerar med flera tusen slag per minut. Sedan finns det ofta olika munstycken att använda om man vill. Det beroende på modell, men det kan vara bra att välja en som har det. Du bör jämföra olika modeller då du funderar på att köpa dig en egen massagepistol. Det så att du får det du vill ha.

Hitta en bra massagepistol

Om du är ute efter att köpa dig en egen massagepistol så finns det en del egenskaper och funktioner du bör titta på. På https://billigfitness.se/collections/massagepistol finns det en bra variant. Om du ska jämföra olika modeller, då är det viktigt att bland annat kolla på batteritiden. Dagens modeller brukar ligga på 3 till 6 timmar. En annan sak att kolla på är frekvens. Då handlar det om hur snabbt den vibrerar. Det anges antingen i Hz som är slag per sekund, eller så anges det i slag per minut. Det viktigaste är dock att du kan variera frekvensen så att det går att få olika nivåer på massagen. Du kan även kolla om den massagepistol du funderar på har utbytbara munstycken. Det för att du ska kunna variera effekten av massagen. Sedan är det så klart bra att även kolla kvaliteten samt priset.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here